WhatsApp Bilgisayara Nasıl İndirilir ve Nasıl Kullanılır | WhatsApp' ı Bilgisayarınıza İndirin


Whatsapp, Facebook bünyesine kazandırıldıktan sonra artık daha büyük bir data tabanına sahip olmuş, böylelikle de kullanıcıların popüler uygulamaları arasında 1 numaralı sıraya tırmanmıştır. Pek çok kişi de bu uygulamanın bilgisayardan nasıl aktif edileceğini bilmemekte… Facebook, son güncellemeleri sayesinde artık Whatsapp’ı bilgisayarınız da aktif edebilme şansını siz değerli kullanıcılarına sunmaktadır. Gelin, şimdi bu uygulamanın bilgisayardan nasıl kullanacağı hususunu inceleyelim.

Bilgisayardan Whatsapp açma uygulaması, ek bir program kurulumuna gerek kalmadan; sağlanılan bir web tarayıcısı ile bazı bir şekilde aktif edilebilir. http://web.whatsapp.com sitesine giriş yaptıktan sonra numaranızı ve telefon modelinizi belirleyin, daha sonra da artık bilgisayar da herhangi bir iş ile uğraşırken ikinci bir aygıta gerek duymadan, anlık mesajlaşmalarınızı bilgisayar üzerinden gerçekleştirin. Bilgisayara yansıtılan bu Whatsapp konuşmaları, çift entegre sistemi ile kolayca sizlere sağlanabiliyor.

Bunun en güzel tarafı da gündelik yaşantısını bilgisayar da geçiren kişilerin, gerekli mecralar veya kişiler ile mesajlaşırken hiçbir zorluk çekmeden artık anlık mesajlarını monitörden yapabileceği gerçeği. Bu uygulama en çok işlerini bilgisayardan gerçekleştiren kişileri sevindirdi. Biz de bilgisayardan whatsapp nasıl indirilir sorusunu soran pek çok kullanıcımızı bu konu da aydınlatmış olduk.

Ayrıca telefon klavyesine nazaran bilgisayar klavyesinin daha net ve daha kolay kullanıldığını da biliyoruz. Whatsapp’ın Web de çalışabilmesi için ilk şart Google Chrome tarayıcısının kullanılmasıdır. Maalesef ki Safari, Firefox ve Opera gibi yardımcı browserleri kullanan kişilerin Chromeye geçiş yapması durumu söz konusudur. IOS cihaz kullanıcıları (Apple, Iphone) bu uygulamadan maalesef ki faydalanamıyor. Bunun sebebi de Apple firmasının getirmiş olduğu bazı platform kısıtlamalarıdır. Iphone kullanıyorsanız, bir süreliğine bilgisayar da Whatsapp kullanmak sizler için pek olası değil.

 Sorunsuz bir şekilde WhatsApp uygulamasını bilgisayardan kullanmak isteyen dostlarımız, Android, Windows Phone, Blackberry ve Nokia S60 tabanlı telefonlarından diledikleri gibi web whatsapp girişini yapabilirler.
Bu yöntemler işinize yaradı mı? Lütfen yorum olarak belirtin.
Previous
Next Post »