En İyi Ücretsiz ve Kullanışlı Android Web Tarayıcıları



Android Kullanıcıları için fazla sayıda web tarayıcısı var. Peki en hızlı ve en rahat şekilde internete bağlanmamızı sağlayacak tarayıcılar hangileridir? İşte en iyi ve en güvenilir internet tarayıcıları.
Android cihazlar ile internete bağlanmak için öncelikle cihazlarımızda Google Chrome ve bazı cihazlarda yer alan varsayılan internet tarayıcı uygulamaları bizleri karşılamaktadır.
Fakat pek çok kullanıcı, bu uygulamaları pek fazla kullanışlı bulmadığı için değişik alternatiflerin arayışına başlıyor.
Fakat Android’in uygulama mağazasında bulunan o kadar fazla internet tarayıcısı bulunuyor ki, hangi internet tarayıcısı kullanışlı bilemiyor ve sonrasında içinden çıkılamayacak bir durumla karşılaşıyoruz.
Fakat artık, tarayıcı uygulamalarını tek tek deneyerek vakit kaybı yaşamanıza gerek kalmadı.
İşte Android cihazlar ile çalışan telefon ya da tabletlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz, en iyi web tarayıcı uygulamaları
Dolphin Browser
Senelerdir Android’in en güvenilir ve kullanışlı tarayıcı uygulamalarından biri olan Dolphin, Chrome ve firefox gibi tarayıcıların gelişimi ile geri planda kaldı.
Fakat Dolphin Browser, geçtiğimiz aylarda aldığı yeniliklerle beraber, en iyi Android tarayıcılarından biri olmaya devam etmekte.
Farklı eklenti desteği ile dikkat çekmeyi başaran Dolphin Browser, tema destekli kullanımı ile oldukça kolay bir arayüze sahip.
Ana ekran bölümüne dilediğiniz web sitelerinin kısayollarını ekleyebileceğiniz ve oldukça hızla çalışan tarayıcı, parmakla kontrol özelliğiyle de, fazlasıyla başarılı görünmektedir.
Firefox Browser
Dolphin’in tersine beyaz bir arayüzü olan Firefox Browser, geceleri kullandığınız zaman uykunuzu kaçırabilir.
Eklenti desteği Dolphin Browser kadar güçlü olmasa da, arayüzü son derece başarılı olan Firefox Browser, kullanabileceğiniz en iyi tarayıcılardan biri.
Next Browser
Android’in en popüler uygulama geliştiren takımlarından biri olan Go tarafından geliştirilmiş olan Next Browser, kullanım kolaylığı ile ilgi çekiyor.
Eklenti desteği ile gezinti hızınızı dilediğiniz gibi değiştirebileceğiniz, gece modu ile geceleri kolaylıkla kullanabileceğiniz Next Browser, beyaz renkte bir arayüze sahip.
Opera Browser
Tüm tarayıcıların aksine hafifliği ve az kota kullanımı ile ilgi çeken Opera, Firefox Browser’de olduğu gibi masaüstündeki başarısını, Android cihazlara taşımaktadır.
Google Chrome tabanlı bir tarayıcı olan Opera, Chrome’dan çok daha hızlı olması sebebi ile tercih edilebilecek, en iyi Android tarayıcılarından biri.
Yandex Browser
Opera Browser’de olduğu gibi Google Chrome alt yapılı olan Yandex Browser, sade ve kullanışlı arayüzü ile dikkat çekiyor.
Opera desteği sayesinde geliştirilen Turbo özelliğini de içerisinde barındıran Yandex Browser, web sayfalarını çok hızlı şekilde görüntüleyebilme özelliğini de taşımaktadır.
Previous
Next Post »